Panc Media.

Ida Warg

Ida Warg

Biografi

Ida började sin resa som en av deltagarna i tv-programmet ”Floor Filler” och tog sig hela vägen till final. Dansen har alltid varit en stor del av hennes liv och det var detta som tog henne från uppväxten i Åmål till Stockholm för att börja på Balettakademin som 19-åring. Efter tre års tid av hårt slit och träning bestämde sig Ida för att lägga dansen på hyllan och började jobba som mediasäljare. Parallellt med jobbet startade hon sin blogg där hon delade med sig av hälso- och träningstips som snabbt växte sig stor.

Idag är Ida en av Sveriges största mamma- och livsstilsprofiler och delar dagligen med sig med sig av sitt liv till hundratusentals följare, tittare och lyssnare. Förutom detta har Ida tagit hem många socialamedie-priser, skrivit sin egna bok ”Min egen väg” och driver skönhetsvarumärket ”Ida Warg Beauty”. Ida bor i Stockholms innerstad med sin man Alexander Pärleros och sonen Elvis.

Huvudmålgrupp

Idas målgrupp är kvinnor i åldern 18-40 år.

Det professionella innehållet som skapas är kopplat till Idas liv där den största delen är inom familj, träning & hälsa, skönhet och inspiration.

@pancmedia

Denna webbplats använder sig av kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett så bra sätt som möjligt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om kakor under Privacy & Policy.