Panc Media.

Alexander Pärleros

Alexander Pärleros

Biografi

Alexander är en öppensinnad inspiratör, entreprenör, och opinionsbildare.

Hans framgångsresa började med en problematisk uppväxt i Stockholmsförorten Haninge, vilket formade honom till en driven och orädd människa. Som 20-åring började han arbeta som säljare och efter bara några år tjänade han miljontals kronor och blev också utnämnd till den bästa mediasäljaren i Sverige. Efter sju år som säljare valde han att lämna det trygga välbetalda jobbet för att följa sin stora passion: att bli entreprenör. Han har genom åren startat och sålt flera bolag och kan numera titulera sig som ”Poddkung”, författare till den bästsäljande Framgångsboken och som föreläsare efter utsålda föreställningar runt om i Sverige av Framgångsshowen.

Huvudmålgrupp

Alexanders målgrupp är både män och kvinnor i åldersspannet 25-54 år med en hög andel entreprenörer, beslutsfattare och framgångsvänner.

Hans innehåll är ofta kopplat till familjen, personlig utveckling på ett eller annat sätt och vill gärna ge tillbaka något till sin målgrupp.

@pancmedia

Denna webbplats använder sig av kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett så bra sätt som möjligt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om kakor under Privacy & Policy.