Panc Media.

Framgångspodden

Framgångspodden

Om podcasten

Framgångspodden är Nordens största intervju-podcast med över 600 gäster och 2,5 miljoner lyssnare varje månad. Här får du möjligheten att lyssna på inspirerande historier från bland annat Petter Stordalen, Isabella Löwengrip, Dan Eliasson och många fler! Framgångspodden handlar om att inspirera, motivera och att få lära sig av de bästa.

Alexander Pärleros är en öppensinnad inspiratör, entreprenör, och opinionsbildare. Hans framgångsresa började med en problematisk uppväxt i Stockholmsförorten Haninge, vilket formade honom till en driven och orädd människa. Som 20-åring började han arbeta som säljare och efter bara några år tjänade han miljontals kronor och blev också utnämnd till den bästa mediasäljaren i Sverige. Efter sju år som säljare valde han att lämna det trygga välbetalda jobbet för att följa sin stora passion: att bli entreprenör. Han har genom åren startat och sålt flera bolag och är numera även författare till den bästsäljande Framgångsboken.

Huvudmålgrupp: kvinnor/män 25-54 år

@pancmedia

Denna webbplats använder sig av kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett så bra sätt som möjligt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om kakor under Privacy & Policy.