Panc Media.

Frilans Finans x Framgångspodden

Tillsammans med Frilans Finans skapade vi ett kreativt koncept med syfte att inspirera och motivera mottagaren till att våga ta klivet att följa sin karriärdröm, utan att det behöver vara komplicerat. Ambassadörskapet med Alexander Pärleros applicerade vi i Framgångspodden samt sociala medier med hänvisning till en personlig undersida hos Frilans Finans för att ta del av mer inspiration och upplägg.

Framgångskvarten

Utöver aktiveringar i podcast och sociala medier förlängde vi konceptet med en serie, ”Framgångskvarten”. Formatet är en miniserie där Alexander intervjuar egenanställda som använder sig av Frilans Finans. De får möjlighet att berätta om inspirerande livshistorier och hur de hamnade där de är idag.

Frilans Finans, VD Stephen Schad, är även medverkande i ett av avsnitten för att berätta mer ingående om hur Frilans Finans kom till.

Filmerna som producerats av Panc Productions distribuerades sedan i Alexander Pärleros sociala kanaler, Framgångspodden samt på Frilans Finans hemsida.

Vår erfarenhet är att många vill ha friheten som eget företagande skapar, men hindras av att det är tungt med bokföring och annat som hör företagande till – som du inte behöver tänka på genom Frilans Finans. Genom samarbetet hoppas vi inspirera fler att våga ta steget.

Marcus Jonsson, Marknadschef Frilans Finans

Kanaler

  • Podcast, redaktionella aktiveringar
  • Podcast, 15 min intervju i slutet med respektive gäst
  • Youtube
  • Sociala kanaler, 30 sek teasers riktade för att driva trafik till de långa avsnitten

@pancmedia

Denna webbplats använder sig av kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett så bra sätt som möjligt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om kakor under Privacy & Policy.